30 juli 2010

Piteå Dansar Och Ler dag 2

Blev en till dag på PDOL. Barnen hade fått pengar av sin mormor och morfar och pengarna var inte slut så dom ville in en sväng till och åka mer karuseller. Men innan vi kom oss dit så var vi tvungen att fara med matilda på vårdcentralen. Hon ramlade med sparkcykeln i måndags och skrapade upp hela hela foten. Såren är inte vackra och hon har jätteont. Har nu fått en salva som vi ska smörja och hjälper inte den så blir det penicillin. Vill ju ha bort så mycket som möjligt av såren innan hon ska iväg på scoutläger på onsdag. Inte det mest optimala att vara ute i skogen och sova med infekterade sår.

Matilda och Felicia sitter och väntar på att denna karusell ska sätta igång. Hade faktiskt inte tänkt låta felicia åka denna för jag tyckte hon var för liten men det var många som var betydligt kortare än henne som åkte så jag föll för tjatet och lät henne göra det

Här är dom högt upp i luften och det knyter sig i magen för mamma bara genom att stå och titta på

Marcus gav sig an motorcykeln även denna gång

Idag ville han faktiskt åka bilarna och det blev som vi anade flera varv för honom. Höll inte på att få honom därifrån precis som ifjol

Dagens hoppborgar ser lite annorlunda ut mot vad dom gjorde när jag var liten om det ens fanns några då

När vi kom hem så tog sig barnen ett svalkande bad. Det behövdes i denna värme kan jag lova till och med jag har badat idag. Matilda var tvungen att slå in foten sin i en plastpåse så hon inte skulle bli så blöt.

Sebastian har varit med kompisar hela dagen och så även ikväll. Dom är på bio just nu och sen så ska dom fara och sova i en skola. Dom är nog lite less på sommarlovet nu så dom måste få lite skolmiljö igen :)


Inga kommentarer: