02 augusti 2010

Båtfantasten

Som dom flesta säkert vet så älskar marcus båtar och hittar man ingen båt att leka med så fixar man sig en. Igår så hittade vi han i badrummet mitt i en båtlek och allt hade väl varit lugnt om det var en båt han hade i vattnet men nu var det matildas mobiltelefon som fick agera segelbåt. Den hann bli rejält blöt. Den ligger nu på tork så vi får väl se om den startar sen.

Var igårkväll iväg till hertsön för lite fotboll. Sebastian skulle spela en träningsmatch mot Luleå SK. Vi gissade innan vi for att vi skulle förlora eftersom Luleå SK är ett mycket bra lag. Dom spelar i en division över oss och dom gick jättelångt i Piteå Summer Games plus att vi inte hade någon målvakt. Vi var tvungen att ställa utespelare i mål. Men killarna spelade jättebra och målvakterna vi hade storspelade och vi vann matchen med 2-1. En härligt seger inför Luleåspelen som är till helgen.

När vi kom hem från fotbollen så grillade vi lite hamburgare och bananer. Sen så hoppade hela familjen ner i poolen en stund. Lite kallt till en början men sen blev det skönt. Var ju nästan 24 grader.

Idag måste jag in en sväng till stan och fixa lite till matildas scoutläger som börjar på onsdag.


Inga kommentarer: