04 juli 2010

Regnig avslutning på helgen

När våran allra sista match för helgen var slut så fick vi åskan rakt ovanför våra huvuden och regnet öste ner som om himlen vore öppen. Dyblöta så skyndade vi oss till bilarna och styrde kosan hemåt och nu sitter vi bara och pustar ut och njuter av att denna helg har kommit till sin ända. En rolig men mycket jobbig helg.
Blev tyvärr ingen vinst idag men inte långt ifrån. Matildas lag åkte ju som sagt var ut imorse i en match där dom inte alls var med spelmässigt. Dom har vunnit över gammelstan tidigare men idag var det dom som var bättre.
Sebastian spelade en avslutningsmatch mot ett norskt lag. Det var en match dom öjebyn dominerade nästan hela matchen men dom hade väldigt svårt att sätta sina chanser och matchen slutade 1-1
Felicias lag gjorde nästan en repris från den första matchen. Dom gick till en 2-0 ledning och sen så tappade dom och förlorade. Resultatet blev 2-4. Dom spelar jättebra och har massa lägen men bollen vill inte studsa deras väg.

Nu ser jag fram emot två hela fotbollsfria veckor. Ska njuta av alla fria kvällar vi kommer att ha. Men nu ska jag först njuta av denna kväll som tyvärr inte bjuder på något badväder för barnen så dom är lite rastlösa.


Inga kommentarer: