13 juli 2010

Bad på havsbadet

Igår var vi en sväng på Piteå havsbad och hälsade på hos Felicia och Marcus Kusin Mia och hennes familj. Dom fick tvillingar för inte så länge sedan och vi hade inte sett dom än. Två jättesöta små tjejer. Roligt att få sitta och gulla med en liten bäbis en stund, ibland så saknar man ju bäbis stadiet men samtidigt är det skönt att den tiden är förbi att kunna lämna tillbaka barnet när det blir alldeles för gnälligt. När vi ändå var på havsbadet så passade vi på att bada eller ungarna badade. Jag hade gärna gjort det men får ju inte just nu så det blir att fara dit nån mer gång för barnen hade jätteroligt i vågorna.

Marcus tog sats och sprang emot vågorna som kom med varierande kraft. Ibland så var dom så pass att han föll baklänges. Men han bara klev upp och fortsatte satsa mot nästa våg.

Matilda och Felicia passade på att träna lite. Dom sprang en liten runda i vattnet

Matilda tampas med en av vågorna

När vi gick ner till vattnet så ville inte sebban bada men han ångrade sig sedan och gick och hämtade badkläderna och sprang i han också.

Verkar som om det blir nästan lika bra väder idag som igår så det är nog bäst jag går ut och testar vattnet i poolen så barnen kan bada i det idag.

Inga kommentarer: