25 september 2010

Första skolveckan avklarad

Känns bra att fått komma igång med studierna. Har ju inte bästa läshuvudet just nu har jag märkt tankarna försvinner bort på barnen och dyl medans jag sitter och läser. Måste lära mig att fokusera på det man sitter och läser men det kommer nog med tiden och det beror nog mycket på vad man läser också. Ju intressantare det är desto mer koncentrerad är man. Just nu läser jag om hygien.

Imorse ringde väckarklockan 04.10 och då var det bara att stiga upp och göra iordning Matilda för avresan till Kiruna. Tåget gick 05.41 fån Luleå. Resan gick bra för dom och hittills har dom spelat 3 matcher 2 vinster och 1 förlust. Två matcher kvar. Matilda kämpar på med hennes stukade tumme. Vill inte riktigt gå över för henne och mycket kan väl bero på att hon inte vilar den. Var ju nu två veckor sedan hon gjorde illa sig. Handboll är ju en tuff sport och har du då ont redan innan så blir det ännu tuffare. Men det är inte så lätt att hålla hon hemma från träningarna snarare helt omöjligt men hon känner väl själv hur ont hon har och vad hon fixar att göra.

Nu bär det iväg till Öjebyn för Sebastians fotbollsavslutning. Först ska vi äta på Kifas sen hoppar vi på hockeybussen till Luleå och ser när Luleå Hockey tar emot Hv71 och förhoppningsvis blir det en härlig hemmavinst.


Inga kommentarer: