24 april 2010

Svettig dag på Boda Borg

Blev en svettig men otroligt rolig dag på Boda Borg idag. Man blir som barn på nytt när man kommer in där och ska klara rummen. Vissa fattar min ingenting av och andra är lite lättare. Gick inte allt för bra för mitt lag men vi kämpade då i alla fall och klarade några rum. Dit blir det absolut att fara någon fler gång. Man ska ha gått om tid på sig för dom två och en halv timmarna vi planerat in bara rusade iväg. Hade kunnat vara där några timmar till minst. Barnen fick också blodad tand och har redan börjat surra om att fara dit igen. Och visst ska vi göra det kanske i sommar någon dag när regnet öser ner.

Efter att vi svettats och stått i på Boda borg så for vi in till centrala skellefteå och avnjöt en supergod middag på restaurang Kriti. Tack Nils och Helena för tipset.
För marcus blev det tyvärr lite väl mycket av det goda idag. Han smällde i sig nästan en hel barnpizza plus massa glass till efterrätt. Matilda hade lite dåligt i magen och åt inte upp sin pizza så vi tog med oss den hem och den pizzan smällde marcus i sig så fort vi kom hem och efter det så blev det lite chips också. När han sen skulle gå och lägga sig så kom allt upp för honom. Blev nog lite för mycket för den lilla magen.

Måste också få tacka mor och far för den underbart trevliga dag vi fick idag. Och hoppas att ni blev nöjda med presenterna som vi hade klurat ihop.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Skönt att ni blev nöjda med maten.Då förstörde vi inte eran trevliga lördag :)
/Helena