06 april 2010

Borta bra men hemma bäst

Åter hemma efter en supertrevlig helg i tväråträsk. Lördag och söndag var vi iväg på pimpeltävlingar. Dom stora fiskarna lös ju med sin frånvaro, men Ida lyckades knipa 3:e platsen i ena tävlingen och Moa tog hand om 3:e platsen i den andra. För dom övriga var inte fiskelyckan lika god.


Barnen har haft superkul och längtar redan tills nästa år. Det är roligt att få komma sig iväg så här en helg och inte ha några måsten som man har när man är hemma och att ha trevlig sällskap med sig gör ju inte saken sämre. Sebban valde ju att inte följa med och jag förstår han inte eller så kanske jag gör det. Han har ingen i sin ålder där och han gillar när det är lugn och ro och det var det bara på nätterna det var lungt och tyst. Under dagarna var det full rulle hela tiden.

Har blivit en hel del godis för barnen i helgen lite väl mycket visade sig sista kvällen då felicia kräktes. Hon hade nog matat i sig mest godis av alla gissar jag. Så nu blir det godisförbud minst en vecka fram. Tror vi hoppar över lördagsgodiset till helgen. Dom har ätit godis för en hel månad framöver.


Inga kommentarer: