11 april 2010

Ett säkert vårtecken

När man kan ta fram cyklarna då är våren på väg. Marcus har tränat lite med cykeln inomhus och kände att han var redo att få cykla ute och det gick hur bra som helst. En gång var han i en snödriva men annars fixade han det där galant. Har börjat komma på hur man startar. I början visste han inte riktigt åt vilket håll han skulle trampa och det blev bara att han bromsade hela tiden men nu cyklar han med en jäkla fart.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man ska cykla

Matilda var inte så glad över sin cykel hon tycker den är så ful. Men när jag förklarade för henne hur mycket en cykel kostar och att man inte kan byta bara för att den är ful så ändrade hon sig. Förmodligen blir det att köpa en ny nästa sommar för då är nog denna för liten men tills dess får hon stå ut med denna.


Sebastian tog och skottade fram grillen så vi kunde sätta oss och njuta av den ett tag. Och visst är detta härligt. Saknar nästan det på vintern. Visst kan man sitta framför brasan då också men det är inte samma sak. Under våren, sommaren och hösten är detta våran favoritplats. Blir några timmar i veckan man sitter och bara njuter.

När elden ändå var igång så passade vi på att grilla lite hamburgare och marsmallows


Inga kommentarer: