12 februari 2009

Ombytta roller

Nu är det helt ombytt här hemma. Magnus har halsfluss, feber och kräkningar. Inte så skoj vet precis hur han känner sig har ju precis varit där. Tur i oturen är ju ändå att vi inte åkte dit samtidigt. För man blir verkligen däckad. Och hur skulle de bli om varken jag eller magnus skulle ta sig upp ur sängen. KAOS gissar jag.
Även Marcus har blivit sjuk och tro det eller ej men han har öroninflammation. Den femte gången på ett halvår. Nu har dom skrivit i journalen att nästa gång han får det så blir det remiss till öron. Vill ju att han ska slippa ha detta. Han hinner i och för sig inte ha så ont så länge för mista lilla att han drar eller petar sig i örat när han är förkyld så åker vi på vårdcentralen. Nästan lika bra att åka innan han får ont för han har ju fått öroninflammation varje gång han varit förkyld så vi vet ju när de kommer.

Har idag haft en liten städardag här hemma. När man har varit sjuk några dagar så upptäcker man vilka uppgifter man är ensam på att göra här hemma. Har skrubbat alla skåpluckor och lådor och det behövdes. Förstår inte hur det kan vara så svårt att torka bort det man spiller. Nädå lämnade istället så får jag torka. Hittade både kaffe, dricka, saft mm på luckorna. Dom ska vara gräddvita men färgen var mer mot brun. Men nu är dom sin rätta färg igen. Åtminstone för ett tag.

Inga kommentarer: