16 januari 2009

Lycklig 6 åring

Det blev en lång och spännande dag för Felicia igår. När jag varit och hämtat henne på dagis så ville hon hjälpa till med negerbollsbakningen så jag gjorde en smet och hon och matilda började att rulla. Tyvärr så blev dom less ganska så snabbt så med halva smeten kvar övergav dom smetbunken och gick och såg tv istället. Som tur var kom precis sebban hem från skolan och rullade som sista bollarna.

Superspänd och megalycklig jubelar

Denna automat har hon nu surrat om i många år och jag har ju som sagt dragit på det lika länge. Är rädd att det blir för mycke tuggummituggande men hon har lovat at ha den stående i köket så jag har lite koll på hur mycket som tuggas så inte tänderna tar stryk.

Felicia stoltserar med sin nya fina cykel. I somras cyklade hon på en cykel som kappt höll ihop och skramlade gjorde den också och det tyckte hon absolut inte om. Så i sommar kan hon cykla utan att hela kvarteret hör vart hon är för denna cykel är tyst. Fast det är ju i och för sig aldrig föraren så det kommer att höras vart hon är i alla fall.

Inga kommentarer: