10 januari 2009

Arcusspelen

Idag har det varit friidrott för hela slanten. Matilda och Felicia har varit och tävlat i Arcushallen. Det blev en lång dag med mycket väntande mellan deras starter.

Felicia tog hem storslam idag det blev medaljer i alla grenar som hon ställde upp i och även pers i två av grenarna. Det börjades med längdhopp och hon hade där ett pers på 1,55 men idag så blev det ett hopp på hela 1,86 och hon slutade på tredje plats. 60 m har hon aldrig sprungit förut så där hade hon inget pers men hon fick en dålig start tror nästan att hon sov när startskottet gick, hon slutade på en fjärde plast där. I kula så gjorde hon en riktigt kliv framåt. Hennes tidigare pers var 1,86 men idag putsade hon det med hela 57 cm inte illa resultatet blev 2,43 och en tredjeplats där med. Var en ganska så stolt liten tös som hade alla medaljerna runt sin hals.


Matilda hade däremot en tyngre dag. Men det är ju egenterligen inte så konstigt hon satsar ju på skidorna nu och har inte tränat friidrott på över två månader. Konkurenterna hennes tränar väl 2-3 gånger i veckan så till slut visar det sig på resultatet. Och inte blev det bättre för att hon hade världens träningsvärk från skidträningen i torsdags där dom körde stenhårt. Imorgon ska hon få tävla i skidor som nu är hennes favoritsyssla. Håller tummarna på att det blir pallplats för henne då.

Inga kommentarer: