18 januari 2009

En heldag i Arjeplog

05,45 ringde klockan imorse då var det dax att kliva upp och göra en matsäck till mig och sebban så vi hade lite mellanmål under dagen. 07,15 avgick bussen från Bersviken slutmålet var Arjebplog. Där har vi nu varit hela dagen sebban har spelat innebandy och jag följde med som hejarklack.
Ditresan gick lite upp och ner. Vi hade tre killar som blev mycket åksjuka två av dom kräktes halva resan. Var ju lite otur att en av dom var våran målis han var inte speciellt kaxig när han skule ut på plan första matchen alldeles blek i ansiktet. Fast den matchen fungerade ingenting för någon. Bara stolpe ut och missade pass. Alla kan ju ha en dålig match men denna match hade hela laget det och det märktes. Slutresultatet blev 6-9 till sävast som var motståndarna.
Andra matchen blev en mycket svajig match. Först låg dom under ett bra tag sen tog dom ledningen, men inte långt efter det så tappade dom den och låg under igen, men 11 sekunder före matchens slut så dundrade öjebyn in det slutgiltga segermålet och första segern för dagen var ett faktum och serieledningen var deras känndes skönt.
Sista matchen för dagen blev ochså en jämn kamp. Det blev Öjebyn som drog det längsta stråt och vann den med 4-3 så nu är dom så gått som klara till slutspel. Det ska mycket till för att dom ska missa de. Supergrattis killar.

Inga kommentarer: