12 januari 2009

Kanisspelen

Igår var de då dax för kanisspelen. Temperaturen var hyfsat behaglig trots att det blåste ganska så mycket och kallt men det kunde ju ha varit värre. Det var en klassisk tävling och det gick enligt mina ögon mycket bra för Matilda och Felicia men själv är dom ju så självkritiska så det går ju aldrig bra så länge dom inte står överst på pallen. Felicias klass har ingen tidtaging så där är alla vinnare. Matilda kom 5 i sin klass och det är superbra. Har försökt att få henne att förstå att hon är inne på sin andra säsong med skidor medans dom flesta konkureterna har hållt på sen dom kunde gå men så ser hon det inte. Tycker att hon är superduktig med tanke på att ifjol kunde hon knappt stå på ett par skidor utan att ramla titt som tätt.


Felicia kämpar för att ta sig upp för den lilla backe som var strax innan målgången. Hon fick lov att ta hälp av pappa lite han kuffade henne i rumpan där det var som brantast.


Matilda hade lättare att komma sig uppför backen i upploppet. Trots att vi inte satsat så mycket på fästvalla utan satsade på glidet istället.

Inga kommentarer: