24 januari 2009

Brännblåsor, Feber och Magsjuka

Har väl inte varit den bästa dagen idag. Felicia har haft en tuff dag. Hon har haft hög feber och kräkts. Hon har legat i vårat sovrum nästan hela dagen inte velat komma därifrån. Nu ikväll har hon varit lite bättre, hon orkade till och med ta sig från våran säng till sin egen där hon nu ligger och sover med Magnus liggandes på golvet. Hon ville ha sin pappa nära under natten.
Om nu inte allt var illa nog redan men det var det ju tydligen inte för ikväll när magnus stod och lagade mat så hann marcus på två röda sekunder ta sig upp till spisen och bränna sig på en platta. Som tur var hade plattan varit av några minuter innan hans småfingrar hann dit så den var ju inte skållhet men han fick brännblåsor på tre fingertoppar. Han fick sitta ett tag med fingrarna i vatten och det tyckte han var superskoj. Skvittrade lite vatten på syrran. Men när han senare skulle gå och sova så sved det nog lite för honom. Hade svårt att somna men till slut somnade han av ren utmatting.

En rolig sak hände ju då idag i alla fall. Jag och Sebban har varit på hockey i luleå och såg när luleå krossade södertälje med 5-0 inte illa.

Inga kommentarer: