06 mars 2010

Solig och rolig dag

Solen sken idag och kände att vi var tvungen att passa på att vara ute så länge det varade. Vi är ju inte bortskämda med solen precis. Vi for iväg ut på fjörn och pimplade lite. Fiskelyckan hade man ju hoppats skulle vara lite bättre. Hade ju inte varit helt fel om marcus skulle få ta upp sin livs första fisk. Men han får vänta ett tag till innan han får göra det. Kanske nästa helg då bär det nog ut på isen igen om vädret tillåter. Efter vi varit på isen ett tag så for vi hem och bytte om och drog iväg till nimbys värld. Och där har barnen verkligen haft det roligt. Höll inte på att få dom där ifrån när middagstiden börjar närma sig. Vi kände inte för att ställa oss och laga middag när vi kom hem så vi svängde förbi på frasses på vägen hem. gott var det och mätt är man nu.

Marcus skulle hela tiden vara i samma hål som pappa och det tjorvade sig lite så nu har magnus det han gör ikväll när allt ska trasslas upp

Tar upp pirken och ser om det sitter någon fisk på den men inte gjorde det de

Men inte blev man ledsen för det inte

Felicia försöker lära marcus hur han ska göra när han pimplar

Felicia skiner ikapp med solen

Glasspaus på nimbys, stor glass liten pojke

Felicia hade lite svårt att sitta still. ville bara iväg och leka men lyckades klämma i sig glassen på rekordtid

Vi hade även med oss kusin Moa till nimbys

Marcus och Felicia får sig varsin kram av nimby

Prinsessan och sjörövaren som tog med sig barnen på skattjakt. I skattkistan fanns det massa guldpengar och alla barnen fick sig varsin peng.

Det är tröttsamt att först vara ute och plumsa i snön och fiska och sen leka på nimbys. Sliten liten marcus som fick tillbaka krafterna igen efter godisregnet som vi hade tur att hamna i. Behövdes bara lite socker för att kvickna till.

Sebastian och Matilda är i älvsbyn i helgen hos sin pappa det är därför dom inte syns till på några biler.


Inga kommentarer: