08 februari 2011

Etiken är förhoppningsvis klar

Idag är sista uppgiften i etiken inlämnad. Får se om den blir godkänd. Förhoppningsvis blir den det så kan man lägga etiken bakom sig och gå vidare med omvårdnad. Har tjuvstartat lite i den. Känns skönt att ligga lite före om man åker på jobb. Har ju blivit en hel del jobb den senaste veckan och ikväll ska jag dit igen. Känns bra att få jobba ganska mycket nu i början så man blir lite varm i kläderna.

Ikväll blir det gubben som får fixa körning till träningarna. Matilda är ju fortfarande hostig så hon får inte fara iväg men sebban är frisk och har träning i hortlax. Förhoppningsivs behöver han bara köra honom till öjebyn så kan han åka med någon annan därifrån. Blir så länge att ha med sig Marcus med sig till hortlax. Han har inte ro i kroppen att sitta stilla och det finns inte så mycket yta att springa omkring på heller. Men det ska nog lösa sig denna kväll också.

Nu måste jag få i mig lite mat innan det bär iväg in i duschen och värma mig lite. Fryser så otroligt mycket idag. kl 15.45 är bär det iväg på jobbet.

Ha det bra allihopa.

Inga kommentarer: