08 augusti 2010

Fotboll för hela slanten

Helgen har varit hektisk, varm och mycket rolig. Det har varit fotboll för hela slanten. Sebastian har spelat luleåspelen och felicia thor sjöbergs cup. Sebastian har spelat fyra matcher och det har varit fyra mycket tunga matcher eftersom dom är ett sjuk och skadedrabbat lag just nu. Vi fick lov att låna in en -98 kille och två -96 tjejer så vi skulle ha några avbytare. Och det behövdes kan jag lova för solen har lyst hela helgen och det var väldigt tungt för killarna att spela i den tryckande värmen. Resultaten gick inte riktigt våran väg. Tre av lagen vi mötte i helgen har vi även i serien och när vi mött dom där så har vi vunnit med uddamålet men nu var det deras tur att ge igen på oss och vinna med uddamål. Så vi blev vinstlösa men grabbarna har spelat jättebra och har inte alls varit långt ifrån en vinst. Roligt att spela matcher som är så pass jämna som dom varit nu i helgen. Nästa gång är det våran tur att dra det längsta stråt och vinna.

Felicias lag hade stora framgångar i thor sjöbergs cup som dom gick obesegrade igenom. Vann även matcherna väldigt stort och felicia är mäkta stolt just nu kan jag lova. Roligt för tjejerna att få vinna lite för dom hade så otur i summer games. Ledde många matcher men tappade i slutet och förlorade. Men det är glömt nu och dom gläds åt dessa segrar.

Idag ska jag hämta hem Matilda. Skönt att få hem henne igen man har ju varit lite orolig och undrat hur hon har det där borta. Har ju inte hört av henne nåt sen onsdag. Men eftersom hon inte ringt gissar jag att allt är super och att hon har haft jättekul. Får hoppas att allt har gått bra med såren hennes och har hon tur kanske hon idag kan fara på sin första fotbollsträning på flera veckor.

Ha en bra dag allihopa och vi får hoppas att solen kikar fram en sväng så vi får njuta av den


Inga kommentarer: