05 juni 2010

Vilken dag detta har varit

06.45 ringde klockan imorse då var det bara att kliva upp. Fixa lite mackor och frukt som vi kunde äta under dagen. Vädret såg bra ut till vi kom ut och upptäckte hur mycket det blåste. När vi sedan kom till hemmingsmark så var där nästan storm. Var bara att hålla i sig. Vädret har gått upp och ner idag tyvärr mest ner. Blåst har det gjort hela tiden. Ibland har det regnat och två gånger så fick vi även hagelskurar. Men trots väder så har det varit en superdag. Massa fotboll och stora framgångar. Första matchen var redan kl 08.00 och jag tror inte riktigt tjejerna hade vaknat då. Dom vann visserligen men dom spelade långt under sin förmåga. Andra matchen så hade dom nog inte heller vaknat där blev det förlust med uddamålet, så nära att bli oavgjort men motståndarna fick in en boll i sista minuterna.
Sen så vaknade äntligen våra tjejer och dom presterade den ena kanonmatchen efter den andra. Först tog dom sig till kvartsfinal där dom mötte Lira som vann sin grupp. Tufft tänkte vi men när matchen började så var det spel nästan bara mot ett mål och våra tjejer van med 6-1.
I semifinalen mötte dom Svensbyn dom var obesegrade till dom drabbades samman med öjebyn. Våra superbrudar vann med 3-1. Finalen var ett faktum. Glömde nästan bort det dåliga vädret i all segeryra.
Motståndet i finalen bestod av Gamelstad, dom hade vi mött tidigare under dagen och den matchen slutade oavgjort så vi förberedde oss för ännu en jämn drabbning och så det blev. En nagelbitare in i sista sekunden. Öjebyn lyckades vinna med 2-1 Vilka tjejer vi har helt otroliga. Dom har varit med i två cuper denna säsong och två GULD har det blivit. Så man kan inte annat säga att dom är BÄST!!!

Har nu en mycket trött Matilda som stupade i säng. Gissar att hon kommer att sova som en stock inatt.


Inga kommentarer: