11 juni 2010

Examen

Då var det dax för examen för barnen. Så dom har längtat till denna dag. Tur med vädret hade vi ju då. Soligt och varmt. Sebban hade sin avslutning kl 8.45 och dit var jag faktiskt inte. Lite konstigt kändes det men kyrkan brukar vara fyllt till bredden av enbart eleverna och sebban tyckte absolut inte att någon behövde komma eftersom det bara är niorna som sjunger och spelar. Kl 10 var det dax för Matilda och Felicias examen och vi såg till att vara i god tid så vi fick oss sittplatser. Superduktiga var dom allihopa som sjöng och spelade i kyrkan.

Marcus däremot hade nog helst stannat hemma. Först och främst fick han inte ta på sig vilka kläder han ville. Hade han fått bestämma hade han tagit på sig ett par tigershorts, t-shirt med musse på och stövlar. Men nu var det mamma som bestämde och då blev det nyinköpta shorts och en snygg t-shirt. Musiken var han inte heller så förtjust i höll mest bara för öronen.

Nu har Matilda och Felicia tagit examen och är på väg ut ur kyrkan

Mina supersnygga barn

Efter examens brukar vi alltid gå på grillen och äta lunch så även detta år. Skönt att slippa ställa sig vid spisen en dag som denna.

Nu ikväll har vi varit en sväng på examensfesten som är på porsnästorget. Där har det varit allt från disco till småstjärnorna och luftland. Snart blir det sängen för att orka med att fara till kalix imorgonbitti för fotbollsmatch.


Inga kommentarer: