26 juni 2010

Midsommar

Vi var för andra året i bertnäs och firade midsommar. Vädret var verkligen med oss igår. Bra att solen kunde pricka in att lysa just denna helg. Har ju inte varit allt för bortskämda med den i hittils i sommar.

Midsommarstången byggs för fullt

Den är nu klar och bärs ett varv runt ängen. Varför den gör det har jag inte riktigt förstått än men någon anledning finns det ju säkert. Men inget jag är vad vid

Efter ett varv runt så ska den resas och det är lika spännande varje gång. Ifjol så knakade det ganska så friskt i den men detta år så gick allt smärtfritt. Tror den var lite lägre denna gång.

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se, ej öron ej öron, ej svansar hava de

Kvällens restaurang och bar. Vi hade knytbufé. Alla tog med sig varsin maträtt som ställdes på ett bord och sen var det bara att hugga i och fy vad mycket god mat det fanns man orkade ju inte smaka allt. Tur vi ska dit en sväng idag med och äta och kanske finns det kvar lite av det man inte orkade smaka.

Marcus var helt otrolig hela kvällen inte ett enda gnäll utan han lekte och hade skoj. Frågade honom flera gåner om vi inte skulle hem så han fick sova men NEJ skrek han bara. Han hade superkul. 00.15 åkte vi hem och han var nog piggast i gänget tror jag. Kl var ett innan han somnade och vaknade kl 9 idag pigg utvilad och redo för vad dagen har att ge.

Matilda och Felicia var lyckliga tjejer igår som fick fira midsommar tillsammans med Caroline Johansson Kuhmunen. Hon har medverkat mycket på tv. För något år sendan var hon med i Idol. Efter det så har hon haft huvudrollen i High school musical tillsammans med Kevin Borg och nu senast så medverkade hon i Jakten på Julia. Caroline hade tyvärr inte tid att komma upp till norrland ifjol och matilda hoppades att hon skulle dyka upp iår och överlycklig blev hon när hon såg att hon var där och att dom sedan fick vara i samma lag som henne när vi hade lite tävlingar gjorde ju inte saken värre.

Idag gissar jag att barnen kommer att bada en hel del. Vattentempen är nu uppe i 18 grader. Inte så jäkla kallt ändå. Men nog kallt för mig att hoppa över badet.


Inga kommentarer: