07 juni 2010

Marcus 3 år

Tänk vad tiden bara rusar iväg. Tycker det var nyss vi kom hem med lilla marcus från BB och idag fyller han 3 år. Vart tar alla år vägen. Han har varit mycket förväntansfull inför denna dag. Han har sedan länge bestämt att han skulle ha en tårta med jordgubbar i och godis på. Blev lite annat smått och gott också. Han har fått massa presenter som tex pengar, sandlåda, radiostyrd bil, massa småbilar, vattenpistol och ett sandlådeset med hink, spade och dyl till sin nya fina sandlåda.

Så här ser hans nya fina sandlåda ut som han fick av mormor och morfar. Den är monterad och klar så nu är det bara sanden som måste fixas.

Det var en mycket trött herre som gick och la sig ikväll och nöjd med dagen var han. Tog några av presenterna med sig i sängen. Den radiostyrda bilen kunde han då inte slita sig ifrån många sekunder. Måste passa på att ladda den inatt för den fick inte ladda nog idag han skulle köra med den hela tiden.

Nu ska en trött mamma också gå och lägga sig. Imorgon ska jag fara och hälsa på min morfar och ge honom lite av krämbullarna som jag bakat. Hans favoritfika.


Inga kommentarer: