02 juli 2009

Gräset gror

Händer inte så mycket i våra liv just nu, men åndå har vi fullt upp hela dagarna så vi inte hinner göra det vi ska. Känns väl som att inget händer pga att man inte gör nåt roligt. Det är gräsmattan som gäller för hela slanten eller snarare den blivande gräsmattan. Än är det brunt och trist på hela gården. Några gärsstrån har börjat titta fram på framsidan av huset där vi sådde först så visst finns hoppet att även våran gräsmatta ska bli grän någon gång. Gäller bara att vattna hela tiden för inte hjälper han där uppe till med nå vatten just nu. Kan ju få regna på nätterna i alla fall.

Vi har hunnit iväg på stranden en dag denna vecka hade ju hoppats på att få komma oss dit idag också men vädret var inte det bästa så det blev att städa. Har kastat ut halva våran soffa som tyvärr gett upp. Så nu har vi en 3 sitssoffa på 6 personer. Ja som man säger finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Måste försöka hitta oss någon ny men vi har lite svårt att bestämma vad för sort soffa vi vill ha är inte riktigt överens på den fronten och så länge vi inte är det så får vi klara oss med denna som vi har nu. Är ju inte så ofta vi sitter hela familjen samtidigt.

Inga kommentarer: