28 juni 2009

Piteå summer games


Nu har denna fullspäckade fotbollshelg äntligen kommit till sitt slut. Vi har haft mer än fullt upp under hela helgen. Med både jobb och fotboll. Och vädret kan man väl inte klaga på solen har lyst mest hela tiden och det har varit supervarm lite jobbigt för barnen att spinga dom har fått dricka mycket vatten.


Sebastians lag hade som många andra gånger otur med lottningen av grupper. Dom hamnade i en supertuff grupp där bland annat fjolårsvinnaren var med. Dom fick en mycket dålig start på summer games. Under fredagen spelade dom två matcher och båda dom slutade 0-8. Grabbarna var inte alls glada efter denna helg. Både vi och dom vet att dom kan bättre. Klockan åtta på lördag morrgon så var det dax igen och då såg dom betydligt mer taggade ut och matchen slutade 2-2. Idag har dom spelat en avslutningsmatch mot ett finskt lag och då kom äntligen den efterlängtade segern. 4-2 blev resultatet.


För Matilda började summer games betydligt bättre. Dom spelade två matcher på fredagen och det slutade i två vinster och kvartsfinalen var redan klar trots att dom inte spelat alla gruppspelsmatcher än. På lördagen spelade dom den sista matchen i gruppen och det gällde att vinna den för att komma etta i gruppen och få möta en tvåa i en annan grupp. Tyvärr slutade det i en förlust och dom ställdes mot Rutvik i kvarten som gått obesegrade genom summer games så långt.

Klockan åtta idag var det dax att spela kvartsfinal. Kan lova att det blev en spännande match. det kan inte vara bra för hälsan att vara och titta på sådana matcher. Det stod länge 0-0 och tjejerna spelade superbra. När det var ca 6 minuter kvar så fick tyvärr Rutvik in bollen i målet och dom tog ledningen och 0-1 blev också slutresultatet. Men tjejerna ska ändå vara stolta över sig själva det hade lika gärna kunnat vara dom som vann så jämt var det.


Nu väntar några veckors vila från fotbollen och det känns skönt. Få tid över till lite annat.

Bara hoppas att detta väder håller i sig nu ett tag till så vi hinner till badstranden. Har ju inte hunnit det i helgen.

Inga kommentarer: