14 maj 2010

Mycket händer nu

Idag har vi fått ganska så mycket gjort. Vi har äntligen varit och hämtat våran nya fina pool som barnen längtar tills vi får upp men först måste huset målas och sen så ska altan som poolen ska stå på byggas. Vi måste ta och kalla in lite experthjälp (Mor och Far) Vi har aldrig ju aldrig målat hus förut och bygga en altan som ska hålla för 16800 liter vatten klarar vi inte heller att göra själv.

Så här kommer våran pool att se ut sen när den är klar. Till och med jag skulle kunna tänka mig att bada i denna några heta sommardagar.

Eftersom gaveln där poolen ska stå måste vara målad innan vi sätter upp den så är det väl bäst att sätta fart med det. Var förbi idag och valde färg. Tog hem en halvliter för att testmåla på huset så vi vet exakt hur det kommer att se ut och nu är det bestämt denna färg blir det. Kommer att bli superfint. Finns ett hus vid ladriket som är målad med exakt denna färg och vi for dit och kollade lite och det var jättefint så imorgon bär det iväg och köpa lite mer färg för att börja måla lite. Någon frivillig som känner sig målarsugen så är ni varmt välkommen.


Har sett min första mygga idag och det är ju detta som är nackdelen med sommaren. Hatar myggor.


Inga kommentarer: