30 januari 2011

Händelserik helg

Igår fick man sig ingen sovmorgon. Det var bara att ställa klockan på 06.00 och kliva upp och göra Matilda klar inför hennes resa till Kalix. Hon hade ett handbollssammandrag där. Hennes lag spelade 6 matcher och det blev 6 vinster med en målskillnad på sammanlagt 98-28. Vilka tjejer vi har. Superduktiga är dom.
Idag var det meningen att Felicia skulle iväg på en handbollscup men hon har legat inatt och varit jätteledsen och ville inte alls iväg. Hon tycker inte handboll är roligt längre. Det är alldeles för mycket regler och hon tycker det är svårt så nu har hon bestämt sig för att sluta. Kom faktiskt som en blixt från klarblå himmel att hon ville sluta. Men nu har hon tagit det beslutet och så får det bli. Hon vill istället testa på att spela innebandy och se om det är nåt för henne istället. Det är en betydligt lättare sport med mycket mindre regler.
Så nu blir det att köra en sväng till stan. Måste kolla på en innebandyklubba till Felicia hon vägrade ta Marcus klubba som ändå är felvinklad för honom. Hon ville ha en längre konstigt nog :)
Sen ska vi svänga förbi någon affär och titta på en dator. Är ute efter en liten behändig en som är lätt att ha med sig när man är på vift. Har två bärbara här hemma men dom har ju fel på sig båda två som gör det svårt att ta med. Den ena har tangenter som inte alltid funkar och vi måste ha ett externt tangentbord på den och det är ju inte det allra smidigaste. Den andra datorn kan man inte använda utan strömkabel och då blir det svårt för så ofta sitter man inte där det finns ström att tillgå. Känner att jag sitter av så många timmar i veckan på barnens träningar då jag istället skulle kunna plugga för att få lite mer tid över till barnen sen då vi är hemma. Därför blir det nog att satsa på en ny dator.

Inga kommentarer: