24 januari 2011

Nu är vi äntligen klara

Renoveringen i Sebastians rum har nu kommit till sitt slut. Snart ska huset vara återställt. Har bott på en byggarbetsplats den senaste veckan. Imorgon blir det att städa och få bort all smuts som samlats här hemma.

Sebastian har ju sedan ganska så länge vuxit ifrån denna bilbård. Han är ju i och för sig inte så brydd, det är nog mycket därför det har dröjt så här länge.

Hade vi inte varit tvungen att byta väggen bakom kaminen som hade torkat sönder och börjat falla isär så hade han nog fått vänta ett tag till innan det blev någon renovering.

Så här fint hade vi i huset efter att snickaren varit hit och fixat väggen. Har inte riktigt fått golvet rent än. Hur mycket jag än skurar så är det damm kvar i alla fall. Men till slut försvinner det förhoppningsvis.

Idag har min mor och jag tapetserat. Många timmars slit och en oändligt massa svordomar innan det blev klart. Han fick sig en svart fondvägg och dom övriga är ljusgråa. Är nästan lite avis på honom tror jag flyttar in där istället för honom.

Sakerna börjar komma på plats. Vi får väl se hur länge det får vara så här rensat i detta rum. Brukar ju ganska så rörigt.

Inga kommentarer: