04 juni 2009

Vill aldrig göra om det där igen

Då var det äntligen över. Kan ju inte påstå att det varit nån trevlig dag. Blivit mycket vänta. Som jag redan visst så var han ju inte alls förtjust i emla plåsterna. Dom försökte han ta av sig i bilen upp till sunderbyn och blev arg när han inte lyckades. Sen skulle det visa sig att han haft dom förgäves. Dom hittade inget ytligt blodkärl så det blev att söva ned honom med mask innan dom började sticka honom. Snacka om hjälplös man är när dom söver ner sitt lilla hjärta. Så fort han somnat så var det bara att skynda sig ut. Vill inte göra det en gång till för det skär i mammahjärtat.
Efter ca en timme så kom han in på uppvaket och jag fick komma in dit. Han var lite orolig, tyckte inte om röret i halsen och masken för munnen det drog han bort ganska så snabbt sen somnade han om igen. Kanske inte den djupaste sömnen låg och vred på sig så jag fick hålla honom i famnen i 1.5 timme. Känner mig mör i kroppen nu men vad gör man inte för dom små liven.
Operationen gick då jättebra. Rören är på plats och polyperna är fixade. Så nu ska han äntligen få slippa alla dessa öroninflammationer.

Nu blir det att ta det lite lugnare idag och imorgon hur det nu ska gå till för just nu är det då full rulle på honom. Får hålla han inomhus i alla fall så kanske han är lite lugn.

Inga kommentarer: