25 december 2008

Juldagen är en mysdag

Nu har vi änterligen börjat landa efter en häktisk julafton. Faktist ganska så skönt att den dagen är över för visst är den ju lite jobbig. Barnen är spända och har svårt att sitta still.
Det var full med folk här och en massa julklappar. Trodde ju aldrig att dom skulle ta slut och vi har flera säckar med avslitet julklappspapper som vittnar om hur mycket det var.
Barnen sov ovanligt länge i morse trodde ju att dom skulle studsa upp klockan sex men den blev efter åtta innan dom behagade att vakna. Men då var dom ju vaken till tolv igår så det var väl därför dom inte orkade upp tidigare.
Idag har det mest blivit att spela. Dom fick sig ganska många tvspel och dom har gått varma idag kan jag lova. Barnen har även varit ute en sväng för att få sig lite frisk luft. Felicia körde sin radiostyrda bil ute och det gick verkligen undan. Just nu är dom ganska så trötta och det kan man ju förstå. Dom törs inte sätta sig ner och slappna av för då somnar dom.

Lång och spännande väntan på tomten

Till slut kom han äterligen och Matilda och Felicia passade på att ge han en kram. Bäst att vara snäll så han kommer tillbaka nästa år igen.

Marcus favoritjulklapp blev polismotorcykeln. Vi fick inte ens montera ihop den klart utan han körde den halft färdig.


Detta var nog en av Felicias favvojulklappar. Kanske inte den snyggaste tröjan enligt mig men Felicia älskar den.

Så här trött var man när man klev upp idag. Det verkar ha varit en jobbig dag även för sebban igår

Inga kommentarer: