06 september 2009

Gräsänka

Dår var man övergiven än en gång av mannen sin. Han har farit på den årliga älgjakten. Och som alltid annars så händer allt denna vecka. Massa matcher plus två fotbollsavslutningar. Får se hur jag fixar detta men det ska nog gå, som tur är så har jag ju en underbar mamma som ställer upp och hjälper mig när hon har tid.

Idag är det fotboll för hela slanten. Först ska vi på fotbollens dag här i norrfjärden där felicias lag ska spela två matcher. Felicia ska spela en av dom matcherna mot lillpite. Sen hinner vi nog hem och duscha och värma oss lite för det lär nog behövas för just nu regnar det. Sen far vi till öjebyn där sebastian spelar sin sista match för iår, mot arvidsjaur. När vi är på den matchen så far matilda iväg med mormor på bilbingo. Sen ikväll hoppas jag få lite lugn och ro så vi bara får mysa här hemma. Kanske göra upp en brasa för det börjar behövas nu i detta höstrusk.

Magnus har då stora förhoppningar på att få skjuta en älg iår men det blir väl som vanligt bara drömmar. Tror ju inte älgarna behöver vara nervösa.

Inga kommentarer: