06 januari 2010

Hemma igen

Nu är vi hemma efter fyra sypertrevliga dagar i Ö-vik. Sebastian har varit och spelat paradiscupen i innebandy. Jag och Magnus har följt med och tittat på och bara myst. Inte så ofta man kommer sig iväg på tu man hand. Så vi tog verkligen vara på detta tillfället. 3 dagar på hotell upplever man ju inte varje dag. Det bästa är väl frukosten.

Innebandyn gick jättebra för killarna. Dom har kämpat på i sex matcher. Dom började med att vinna sin grupp. Sen i kvartsfinalen så åkte dom på en snöplig uddamålsförlust. Efter att killarna deppat ett tag så var dom revanchsugna så i b-semifinalen ångade dom på och vann den matchen klart. Idag var det dax för b-final och då mötte dom tyvärr sunderbyn. Lite tråkigt att åka 35 mil och möta ett lag som dom mött många gånger denna säsong. När dom drabbas samman blir det alltid tuffa och jämna matcher och så blev det även denna gång. Öjebyn gick till en snabb leding som dom hadde en bit in i den andra halvlek. Men efter någon utvisning så vände matchen och sunderbyn vann med uddamålet.

Om man ser på helheten så har dom haft en kanonhelg. Dom var det enda laget som tog poäng av det segrande laget.

En härlig seger över alla dom andra lagen blev det. Dom blev nominerade till Fair play pokalen. Det är ett lag i varje åldersklass dom blir det. Öjebyn p-96 blev utvald till det bland 14 andra lag. Inte illa. Juryns motivering var följande: Spelarna och ledarna har visat gott uppträdande på och utanför planen, visat respekt mot medspelare, motståndare, domare och övriga funktionärer. Supportrar och föräldrar har skapat en god och positiv stämning på och utanför planen.

Får ju inte glömma att Matilda fyller 11 år idag. Har ju tyvärr inte hunnits med att ha nåt kalas för henne eftersom klockan var åtta innan vi var hemma. Men vi hade bestämt redan tidigare att hon ska ha det på fredag istället.

ETT STORT GRATTIS PÅ DIG GUMMAN PÅ DIN 11 ÅRSDAG


Inga kommentarer: