21 oktober 2008

Varför???

För drygt en vecka sedan var jag med Marcus på vårdcentralen och där fick vi veta att han hade öroninframmation och han fick sig en pencilinkur som han tog från sista gången i söndags.
Nu idag vaknar han med 40.2 i feber, fick ner den med alvedon men han var fortfarande väldigt trött han har sovit nästan hela dagen.
När han vaknade kring halv fem ikväll så var han skållhet, febertermometern visade 40.6 det blev akuten nästa för honom. Där konstaderade dom att han har dubbelsidig öroninflammation. Hur är det möjligt det är ju bara två dagar sen han slutade med pencilinet och nu det här. Blir det inte bra nu eller att han får tillbaka öroninflammationen inom kort så blir det att träffa en öronspecialist och det känns skönt att få utreda varför han får det så ofta, han ska ju inte behöva ha det så här.

Mammas lilla sjukling

1 kommentar:

Helena sa...

Hej Jenny!
Min son har ochså haft mkt öroninfl.och även vätska i örat.I januari fick han rör i öronen och det gjorde hela skillnaden.Han har haft öroninfl.efter det ochså men då rinner bara vätskan ut och ingen feber eller smärta.Hoppas det ordnar sig!/Helena(Åsas kompis)
ps:ny blogg mammatillad.blogg.se