11 oktober 2008

Känns lyxigt

Känns både lyxigt och ovant att vakna upp till ett varmt hus. Det har vi inte gjort så länge vi bott här (förutom på sommrarna då)
Igår eftermiddag sattes änterligen hela systemet igång och kände redan igår kväll att det var behagligt varmt i huset. Och nu på morgonen behövde man inte gruva sig för att sätt ner fötterna på golvet när jag skulle kliva upp. Vilken fröjd detta är. Nu går ju värmepann på max dom första dagarna det kommer den ju inte att göra sen men huvudsaken man får ha 18-20 grader när man vaknar istället för 12-13 som vi brukar under vinterhalvåret. Tog ju ett tag också innan vi eldat upp värmen, kan ju lova att man verkligen vaknade när man klev upp till det kylslagna huset men nu är allt det ett minne blott.

Inatt har det bara varit Jag, Matilda och Marcus hemma så det har varit väldigt lungt. Magnus och Felicia är i Tväråträsk och jagar och Sebastian är på övernattning med innebandylaget så vi är bara halva styrkan kvar här hemma.
Vi la oss i vårat sovrum alla tre igårkväll och har sovit otroligt gott inatt vi vaknade inte förrän halv nio imorse, skönt med lite sovmorgon kan jag lova.

Nu ska vi ta och städa lite innan det blir dax att hämta hem Sebban, får väl se om Felicia och Magnus också kommer hem idag också då blir vi hela styrkan igen.

Inga kommentarer: