06 februari 2012

DM - GULD

Det var en mycket kall dag i boden igår men vad gör väl det när dom går och vinner DM-Guld. Det var värt varje minut i kylan. Det har gått väldigt bra för Sebastians lag i år. Dom har spelat ca 15 matcher och bara förlorat 1. Dom som dom har förlorat mot tidigare i år fick dom tvåla dit igår i DM-Finalen. Känns ju himla bra. Nu ska dom försöka vinna serien också. Leder den just nu men dom har några tuffa matcher framför sig så än är inget klart.

Wibax Patriots vann både p-15 och p-16. Duktiga pojkar vi har här i Piteå. Grattis på er.

Från något riktigt roligt till nåt mindre kul. Min jäkla diva till bil tycker inte alls om detta väder. Blev ju förra veckan fast i piteå då den inte alls ville starta efter att ha fått stå i 33 gradig kyla i 35 minuter. Gav den en hel liter k-sprit. Det brukar hjälpa men inte denna gång. Den ville ha värme så det var bara att låna tvätthallen på shell och putta in den där. Efter en halvtimme i govärme så behagade fanstyget att starta.
Sen under natten så fick bilen stå med motorvärmare men inte tyckte bilen att det var nog bra behandling utan vägrade att starta. Magnus bäddade senare in bilen i en filt och ställde en till motorvärmare under bilen och efter den behandlingen så dög det att starta.
Inatt fick den stå inne och startade utan problem när Magnus skulle till jobbet. Där fick den stå med motorvärmare och den startade även när han skulle hem på lunch. Men då fick bilen stå utan motorvärmare i hela 35 min och blev sur och nu står den där den står. Jävla Divafasoner enligt mig.


Inga kommentarer: