16 oktober 2011

Trevlig Kirunaresa

04.50 klev Jag och Matilda upp igår för att göra oss färdiga för avresa till sunderbyn där vi skulle hoppa på tåget till Kiruna. Väl i Kiruna fick vi se denna vinters första snö. Inget man längtat efter. Jag vill ha sol och värme. Men snart kommer snön hit ner också.

Tjejerna spelade 3 matcher och dom var superduktiga.

I första matchen mötte dom Bodens BK f-99 och där blev det en betryggande seger med 18-8. Matilda gjorde 2 mål och lyckades även få sig ett gult kort.

I andra matchen mötte dom Kirunas f-99 och där blev det nästan lita betryggande seger med 16-8. Matilda gjorde 2 mål även i denna match.

Sista matchen bar mot kirunas p-00 och trodde faktiskt att det skulle bli den tuffaste matchen eftersom killar i regel skjuter mycket hårdare än tjejer. Men öjebyn visade tidigt i matchen vart skåpet ska stå. Dom spelade super bra och lyckades vinna med 30-11. Detta var nog Matildas bästa match för dagen både i försvar och framåt. Hon lyckades göra 5 mål.

När vi kom hem kring halv tio igår kväll var vi mycket trötta båda två. Matilda stupade i säng och jag var inte vaken så mycket längre.

Idag blir det en lugn hemmadag med både städning och lite vila.

Ha det bra allihopa

Inga kommentarer: