23 november 2008

Pustar ut efter en fullbokad helg

Då var denna fullspäckade helg över. Ibland skulle man behöva klona sig för att hinna med allt man vill göra. I helgen körde det ihop sig lite. Sebastian hade innebandysammandrag i Hortlax och Matilda och Felicia friidrottstävling på Nolia. Och Marcus var sjuk. Allt på en gång.
Eftersom jag var funktionär på friitrottstävlingen så blev det tyvärr inte att se när Sebastian spelade innebandy. Så jag missade deras tre matcher som dom spelade och i alla matcherna klev dom ut som segrare. Grattis grabbar.
För felicia var det hennes första friidrottstävling någonsin och hon hade ingen lätt match framför sig eftersom dom hon tävlade mot var ett eller två år äldre än henne. Höjdhoppet blev för tufft för henne eftersom hon aldrig hunnit träna det så tyvärr kom hon sig inte över ribban men det var inte långt ifrån. Så med lite träning så flyger hon snart över. Däremot i kula så imponerade hon. Där fick hon iväg en stöt på 2.89 och slutade på en bronsplats. Gissa om hon var glad när hon för första gången i sitt liv fick kliva upp på prispallen.
För Matilda blev det också en pallplacering och även för hennes del i kula. Hon fick kliva upp på pallen som segrare. Hon förbättrade sitt personliga rekord med 41 cm till 5.55 inte illa eftersom hon inte tränat kula på säkert ett halvår.
Så ska man summera helgen så kan man ju bara säga att det blev en kanonhelg.

Inga kommentarer: