29 augusti 2008

Jobbat idag

Marcus fick idag prova på hur det är att vara på dagis hela dagen. Fick lov att dra upp Felicia och Marcus klockan halv sex imorse gissa om dom var trötta.
Var lite orolig att Marcus inte skulle fixa att vara så länge på dagis när han inte är van att vara där men han fixade det hur bra som helst. Var ju i och för sig väldigt trött när han kom hem men det var han ju inte ensam om. Jag var mycket sliten märks att man inte jobbat på länge men tröttast var nog ändå Felicia. Hon fick med nöd och näppe i sig middagen sen gick hon och la sig på soffan för att se lite tv men det blev nog inte många minuter hon gjorde det innan hon snarkade för fullt och då var klockan bara kvart i fem och sen dess har hon sovit och lär nog sova hela natten också utan problem. Hon är ju inte van att stiga upp nå före åtta.
Sebastian och Matilda fick idag prova på hur det är att vara själv på morgonen och det fixade dom utan problem. Hade ju lite telefonkontakt med dom så jag var säker på att dom fick i sig frukost och tog sig iväg i tid till skolan.

Mycket sliten tjej som somnade på soffan. Det är jobbigt att vara på dagis hela dagen men som hon har längtat efter att få vara där mer och nu fick hon chansen. Fast det kostade en hel del krafter

Inga kommentarer: