26 juli 2008

Softar och Badar i Värnamo

Nu har vi kommit oss till Värnamo och vädret är fortfarande kanon. Det är närmare 30 grader varje dag. När vi kom hit så hade vi sådan tur att dom hade en marknad här idag. Där gick vi och shoppade lite. Felicia behövde ny skor för hennes gick sönder igår så det blev ett par gröna foppisar. Var även och fyndade lite sommarkläder för det behövs. Det finns ingen tvättstuga på campingen som vi är på nu och dom tunna kläderna håller på att ta slut. Långbyxorna får vi nog aldrig någon användning av. Badkläderna däremot hinner knappt torka mellan varven. Vi var ner till en Strand som ligger några hundra meter från campingen och där var blev vi kvar länge. Jag, Sebastian, Matilda och Felicia bosatte oss i vattnet i över en timme och det var skönt att få frysa en stund för det har man absolut inte fått göra dom senaste dagarna. Marcus doppade sig även lite men sen valde han att gå och sova.
Idag fick jag änterligen min revanch i Minigolf och fick det med besked. Vann på 55 slag. Sebban som vann förra gången kom hela 60 slag efter mig med 115 och Magnus fick hela 110. Verkar som om dom trodde att man skulle ha så mycket slag som möjligt. Så nu vill dom ha revanch imorgon och visst ska dom få det om dom nu så gärna vill förlora igen.
Nu ska vi gå och lägga oss så vi orkar fara på High chaparal imorgon.

1 kommentar:

Veronica sa...

Hejsan! Ni verkar ha det mysigt där nere i söder. Här i norr ha vi det oxå mycket bra! Solen skiner från en klarblå himmel. Idag har jag, mamma å pappa varit med 4-hjulingarna ett varv runt Pålberget och tittat. Vi stannde och fikade lite vid en jättemysig liten stuga. Men mamma kunde inte riktigt njuta av den pausen för hon var lite nervös över hur hon skulle ta sig därifrån med 4-hjulingen för det var ganska stenigt å guppigt men det gick bara bra =)
Å imorgon ska vi cykla ut till Borgarudden och kolla läget där.

Ha det gött å hälsa alla // Vi i Alter