27 juli 2008

High Chaparral

Det blev ännu en dag med sol och värme. Vi gjorde oss i ordning tidigt i morse och for till High Chaparral. Där har barnen skjutit massa skurkar, sett westen show och åkt ångtåg. När vi svettats färdigt på chaparral så blev det stranden nästa. Skönt att få svalka sig lite. Nu ikväll blev det även en till sväng på minigolfbanan, förlorarna från igår ville ha revanch men det fick dom inte det blev en ny ganksa så stor seger för mig idag me. Får väl se om dom törs spela mot mig nåt mer i sommar.

Dom efterlysta bröderna Dalton


Marcus var inte så förtjust i sin cowboyhatt men en liten stund fick den sitta kvar. Roligare tyckte han det var med revolvern. Fast för han blev det att köra utan knallpulver.

Felicia är rustad för att ta sig an alla skurkar inne på high chaparral


Matilda har revolvern i högsta hugg och väntar bara på att skurkarna ska hoppa fram


Sebastian letar efter Matilda och Felicia som gömt sig någonstans i westernstaden.


Här sitter vi och väntar på att ångtåget ska bege sig iväg och felicia är redo för allt vad som kan väntas komma under färden. Ingen skurk ska undkomma henne


När hon senare under färden upptäcker att rånare är på väg in i tåget för att råna oss så är hon inte lika kaxig längre. Minen hennes är betalbar


Man går aldrig säker när man är på High Chaparral så det är bäst att man har revolvern redo även när man sover


Vi kom oss levande från high chaparral tack vare cheriffen som vaktade staden

1 kommentar:

Mijana sa...

Hejsan!
Så söt man kan vara med pistolen i högsta hugg. Här har vi det också varmt och skönt men lite myggit på kvällen så det är bara att gå in. Vi har varit till Luleå och Jim har äntligen köpt sina rullskor. Barnen hälsar ha det bra Kramizar.