19 mars 2012

Borta bra men hemma bäst

Har i helgen varit en sväng upp till Kiruna. Vi slog två flugor i en smäll. Syrrans lilla charmtroll Hilda fyllde 1 år i torsdags så vi har uppvaktat henne. Sen så har även Matilda spelat DM i handboll.

Jag och Mariana köpte så himla fin klänning till Hilda i present. Veronica hade sagt till oss att inget rosa och absolut inte glitter och volanger. Ja vad gör man då jo man går och köper exakt det. Hon måste lära sig att man inte ska säga vad man inte vill ha för då är risken stor att det kommer nåt sånt. Hilda kommer att bli så söt i denna klänning.

Lite snälla var vi ju också och köpte henne en onepeace.

Matildas handbollslag har haft en tuff helg. Det blev ett silver för dom men resan fram till det var tuff för dom. Matilda har ju legat i influensa och kände sig inte helt återställd när vi åkte i fredags. Försökte förbereda henne så gott det gick med nässpray och hostmedicin. Första matchen spelade hon några sekunder och sen kände hon av halsen. Hade en mycket ledsen dotter efteråt som grät ner hela telefonen sin och var rädd att den skulle sluta fungera på grund av det. En annan tjej bröt tummen första matchen och fick lov att fara och gipsa.

Tjejernas första natt i kiruna blev inte heller som dom hade förväntas sig. En av tjejerna åkte på magsjuka och sen så var det värsta fylleslaget på vandrarhemmet. Fulla människor som bankat på dörrar och stört och haft sig och nerspydda toaletter. Detta var kanske inte den bästa uppladdningen dom kunde få.

Men tjejerna har då haft en rolig helg och spelat och kämpat jättebra.

Inga kommentarer: