01 augusti 2011

PDOL

I fredags var vi iväg en sväng på PDOL vi åt god mat och barnen åkte karuseller. Marcus var lite sur för att han inte fick åka dom karusellerna han vill åka. Men han behöver växa till sig lite för att få det. Fattades ju typ "bara" 24 cm. Sebastian var inte så sugen på att åka nåt eftersom han precis kommit hem från Göteborg och där hade han ju varit på Liseberg varje dag i en hel vecka och då framstår dessa karuseller som värsta barn karusellerna.

Felicia älskar virvelvinden och den hann hon åka två svängar. Här åker hon med våran fd granne Hilda

Denna karusell åkte Felicia flera gånger och det trodde jag faktiskt inte att hon skulle göra. Den är nästan som flygande mattan men far inte lika högt upp utan går istället jättesnabbt så man slängs fram och tillbaka i sätet. Hon såg livrädd ut första gången. Men innan vi for därifrån hade hon åkt den 4 gånger. Här åker hon med sin fotbollskompis Matilda.

Marcus var ju som sagt var inte alls glad över att inte få åka Batman som var den största karusellen på stället. Han åkte en mindre karusell och tjurade sig igenom hela turen sen skulle han inte åka nå mer så han satte sig på och åt lite popcorn istället.

Felicia, Matilda och hennes två kompisar Caprice och Linn åkte virvelvinden

Felicia ville så gärna åka Breake Dance men det fattade ca 4 cm till det så den fick hon hoppa över i år. Hon var inte alls glad. Men dom är stenhårda med längden.

Marcus var och sköt med en boll på några plåtburkar och vann denna hammare och efter det så mjuknade han och kände sig redo att åka lite mer karuseller. Och denna gång barnkaruseller.

Sitter som en kung på tronen

Inga kommentarer: