10 juni 2011

Examen

Idag började barnens efterlängtade sommarlov. Och det kunde ju inte ha börjat bättre. Solen har skinit på klarblå himmel hela dagen.

Här njuts det av sommar sol och ledighet. Felicia var precis klar med sin avslutning i kyrkan och Sebastian och Matilda väntar på att deras ska börja.

Eftersom kyrkan var fylld till bredden när porsnässkolans elever var där så valde vi att gå och sätta oss i gräset och njuta lite av värmen istället för att trängas där inne. Matilda och Sebastian skulle ändå inte sjunga nåt.

Efter examen var över så var det självklart bad som gällde. Vi hoppade i hela familjen och njöt av lite svalka. Fast så mycket svalka blev det ju inte för vi hade värmerekord i poolen idag. Hela 29 grader var det i vattnet. Behagligt tycker jag.

Idag slog vi till på en moppe. Sebban håller ju för fullt på att ta moppekortet och ska iväg och göra stadskörning på onsdag. Han kände att han helst ville köra lite innan så vi köpte en idag och har kört upp den till mor och far så han kan vara på deras ägor och köra lite så han känner sig säkrare när det ska köra på E4:an och inne i pitstan.

1 kommentar:

Anonym sa...

O, sa harligt med sommarlov :)! Maja ar jatteavundsjuk - hon far vanta till slutet av juli pa sitt! Ha en mysig sommar!
Kram Annika