08 november 2009

Äntligen har snön kommit

Så härligt ljust det blir när snön kommer. Den enda nackdelen är väl att det måste skottas. Barnen har varit ut en sväng idag och försökt bygga snögubbar men det gick inte så bra men inte beror det på snön utan snarare syskonkärleken. Dom bara bråkade och grabbarna i gängen var ganska så bra på att sabotera för snögubbe byggarna.

Gårdagen blev en mycket fullproppad dag. Magnus jobbade, Marcus, Matilda och Felicia var hos mormor och morfar. Jag och Sebban var på innebandy. Dom hade sammandrag i öjebyn. Tre matcher blev det för deras del och superbra gick det. Började dagen med två ganska så regäla vinster. Först mot wibax där dom vann med 12-5 sen mot K4 där vinsten blev 9-1. Sista matchen blev den tuffaste men det visste vi ju redan. Dom lagen har mötts två gånger tidigar iår och det stod 1-1 i matcher så vi förstod att det skulle bli både en målrik och jämn match och det blev det också men tyvärr så slutade det med en förlust för öjebyn med 7-10 mot sunderbyn. Tur dom ska få mötas minst en gång till i år så dom får revanch.

Senare på kvällen så skulle Felicia och Matilda på Disco på skolan. Felicia var där mellan 18-20 och när hon for hem så var det dax för Matilda att fara dit. Jag fick sedan sitta och kämpa och hålla mig vaken till klockan elva då Matilda skulle hämtas.

Idag blir det som tur var en lugn dag. Vi har uppvakta Magnus på farsdag. Blir att äta en gomiddag ikväll med grillat kött och potatis. Imorgon blir det uppvaktning av min egen far han får vänta en dag extra han.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var filmen bra ? Jag och Helena har tänkt fara och se den på måndag.
Härligt att ni är friska nu. Åsa