29 juni 2008

Piteå Summer Games

Nu är änterligen denna häktiska helg över. Det har varit fotboll för hela slanten 683 lag är det som har deltagit i turneringen så ni kan ju gissa om det har varit folk överallt. Piteå är inte byggt för så mycket folk och det har märkts framförallt på trafiken.

Fredagen började tungt för grabbarna dom ställdes mot ett italienskt lag i första matchen och visst hade dom lite chanser men italienarna var det bättre laget. Matchen slutade 0-5.
Senare på eftermiddagen var det norge som stod för motståndet och dom spelade tufft mycket hårda närkamper. En av norrmännen föll så illa under matchen så han bröt armen. Det har nog varit en hel del ben och armbrott under dessa dagar. Akuten brukar ha fullt upp. Matchen slutatde i alla fall med en förlust 0-9.
Matildas lag hade också en tung dag på fredag dom spelade en match mot älvsbyn och den förlorade dom med 0-6.

Lördagen blev betydligt mycket bättre redan 8.45 hade sebbans lag match det blev en jämn match där inga mål blev gjorda. Dom slutade 3:a i sin grupp och gick ju alltså inte vidar utan fick sig en placeringsmatch söndag.
Matildas dag blev bättre än bra. Först spelade dom mot Piteå IF lag 3 och segrade med 3-0 sen så var det Storfors AIK som stod för motstånder och då blev det vinst med hela 5-1 matilda blev tvåmålsskytt.

Söndagen bjöd på ännu mer segrar Matildas lag spelade mot Piteå IF lag 1 och tjejerna segrade med 3-1 Matilda gjorde ett av målen.
Sebbans lag spelade en placeringsmatch mot Bureå IF och då kom änterligen turneringens första seger sebastian gjorde det enda målet i matchen och vinsten var ett faktum.

Så med handen på hjärtat måste jag säga att det är skönt att detta är över men samtidigt är det en väldigt rolig helg med mycket fotboll men det blir tufft att pussla ihop att hinna fara på alla matcher.


Visst är grabbarna söta


Marcus sitter och njuter i solen


Matilda i matchen mot pif


Matilda på höga höjder

Felicia hinner även med att vinka lite medans hon studsar

Inga kommentarer: